2 og 3 meter høje anatomiske figurer - vi kalder det anatomisk kunst

2 og 3 meter høje anatomiske figurer - vi kalder det anatomisk kunst

eAnatomi har i gennem mere end et årti, produceret vores egne anatomiske illustrationer, udført at de bedste illustratorer. Hvor de fleste illustrationer anvendes på klassiske trykte medier så som plakater, så er udvalgte illustrationer så detaljerede og flotte, at vi benytter dem i en mere eksklusiv form.

I 2021 producerede eAnatomi de to første muskelfigurer i en imponerende højde på 300 cm hver. Figurererne var bestilt af fysioterapeutuddannelsen på KP i Sigurdsgade på Nørrebro og skulle pryde uddannelsens vægge i hallen. 

 

Hvad der hør figurerne unikke, er mest af alt det vanvittigt høje detaljeniveau, som viser sig selvi disse størrelser. Dernæst er det kombinationen af konturskæring på et flerlagsmetal, som sikrer lang levetid og modstandskraft mod nysgerrige fingre.   

Figurererne hænger på væggen, den dag i dag, og inspirerer elever såvel som undervisere og besøgende med de imponerende mål. Faktum er, at netop disse figurer ikke hænger nogen andet sted i verden i samme størrelse, hvilket blot gør oplevelsen større. 

 

Kvindens anatomi og jævnbyrdig repræsentaton 

i 2023 udvidede eAnatomi mulighederne for konturskårede figurer, ved at tilføje kvindens overfladeanatomi og muskelsystem til porteføljen. eAnatomi mener selvsagt at der skal være ligestilling hvor end det er muligt og i denne sammenhæng 'lige repræsentation' og derfor var det naturligt at udvikle illustrationer af kvindens anatomi. Kvindens muskulatur er netop også blevet installeret på fysioterapeutuddannelsen i både Hillerød og Aarhus med 2 meters højde og bidrager her til et mere inspirerende og lærerigt undervisningsmiljø. 

Opgradering

Trænger din undervisningsinstitution til et mere inspirerende undervisningsmiljø? Så kontakt os for at høre mere om mulighederne.  

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.