Studierabat når I er flere

eAnatomi støtter anatomistuderende, ved at tilbyde rabat og særlige tilbud, når I bestiller samlet. Tal med dine klassekammerater, om en fælles bestilling og kontakt os for et tilbud.

Skabt til dig der studerer anatomi

Anatomi er både fascinerende og komplekst og stiller, i dets studie, store krav til en struktureret og systematisk tilgang. eAnatomi har af samme årsag skabt nogle unikke redskaber, der hjælper dig med at opnå netop dette.

Bliv eAnatomi-ambassadør

Har du lyst til at udbrede brugen af vores fantastiske produkter? Nu kan du repræsentere eAnatomi på din skole og blive din skoles egen eAnatomi-ambassadør! 

eAnatomi sælger udvalgte produkter, som er målrettet anatomistuderende. For at gøre prisen og leveringstiden så attraktiv som muligt, søger vi ambassadører på alle landets skoler hvor der undervises i anatomi, herunder f.eks. medicin, fysioterapi, massage, ergoterapi mv. 

 

Hvad er fordelen? 

For dig som ambassadør, bliver du ham/hende med adgang til fantastiske anatomiske produkter fra eAnatomi - primært vores anatomi plakater på dansk og latin. Du får gratis eksemplarer til dig selv og bliver helt sikker populær hos dine medstuderende, når du skaffer dem anatomiske produkter med store fordele. Vi mener selv det er ret fedt at være eAnatomi-ambassadør!  

 

For dine medstuderende, får de de bedste priser ved bestilling via dig, og de får en lokal eAnatomi-ambassadør at gå til, i stedet for at bestille på nettet og sparer derfor miljøet for unødvendig transport og emballageforbrug. 

Plakater om bevægeapparatet

Fantastiske plakater

eAnatomi har brugt mange år og resurser på at udvikle de bedste anatomiske plakater over bl.a. bevægeapparatet. Plakaterne skaber overblik og er opbygget med unik pædagogik og systematik, som gør det nemt for anatomisstuderende, at repetere f.eks. muskelnavne. Plakaterne inkluderer dansk og ren latin med gruppering jf. lærebøgerne. Ganske enkelt genialt, hvis vi selv skal sige det.

Læs mere

modeller til anatomistudier

Tre dimensioner

Studier i anatomi kommer omkring utallige strukturer, fra muskler, led, til organer og celler. Nogle strukturer er væsentligt nemmere at forstå i tre dimensioner. Tag f.eks. vores hjertemodel, som er populær blandt medicinstuderende, der ønsker en rummelig forståelse af kamre, kar og topografi. Her er forskellen på et foto og et fysisk præsentation uden sammenligning.

Læs mere

anatomiske modeller

Studievenlige størrelser

eAnatomi har f.eks. en lille torso på 26 cm i højden, med udtagelige organer og sågar overfladisk muskulatur. Modellen opfordrer til interaktion, er detaljeret og prismæssigt attraktiv. Derudover understøtter modellen din indlæring, paratviden og fungerer som inddragende visuel forklaringsmodel ved mundtlige fremlæggelser.

Læs mere

Kontakt os