En anatomi plakat ulig nogen anden - EA1 bevægeapparatets anatomi

En anatomi plakat ulig nogen anden - EA1 bevægeapparatets anatomi

 

EA1 bevægeapparatets anatomi plakat

Designet til medicinstuderende, men yderst relevant for alle, der studerer anatomi og særligt bevægeapparatet.

En anderledes anatomiplakat hele vejen igennem

3 år undervejs. EA1-plakaten adskiller sig fra enhver anden anatomiplakat, der nogensinde er blevet trykt. Plakaten dækker knogler, muskler og ledbånd på en genial og pædagogisk måde. Plakaten er designet til den kompromisløse professionelle eller studerende, da den har alle de relevante detaljer og er blevet kvalitetssikret af flere eksperter. Den passer over et skrivebord, i konsultationsrummet eller blot i stuen.
Frem for alt udstråler plakaten professionalisme og modernitet.

Sprog

Den første version af plakaten indeholder almindelige latinske og danske lægmandsudtryk. Mange andre lokale sprogversioner for specifikke regioner er også tilgængelige så som svensk og latin, norsk og latin, tysk og latin og engelsk.

Anvendelse og indhold

Den bedste måde at beskrive EA1-plakaten på er som et atlas over menneskets anatomi i overblik. Det kan bruges til at studere eller genopfriske anatomien i det menneskelige bevægeapparat eller blot som videnskabelig kunst til din væg. Under udviklingen af ​​plakaten prioriterede vi overblik, logisk gruppering og brug af latin i kombination med lokale lægmandsbegreber.
Indhold:
  • skeletmuskelgrupper
  • skeletmuskulaturens udspring og hæfte
  • ossøse landemærker
  • led og ledbånd
Den er udviklet i løbet af mange år i samarbejde med medicinstuderende, medicinske kunstnere og didaktiske specialister på eAnatomi.
Nærbillede fra EA1 Bevægeapparatets anatomi

Anbefalinger

Plakaten er blevet gennemgået og anbefalet af professor, Jørgen Olsen, administrator for Kursus i hoved, hals, bevægelsessystemet og det perifere nervesystem ved Panum Institut for Medicin, København, Danmark.

Brugerinddragelse: Efter et halvt år på markedet besluttede vi at indsamle erfaringer fra dem, som bruger plakaten for at blive endnu bedre til det, vi gør. Vi spurgte derfor både vores kunder og en gruppe medicinstuderende, hvad de syntes om plakaten.

"Netop denne plakat landede utvivlsomt lige i rette tide og faldt i særdeles god jord hos min kæreste, som ellers - tilbage i februar - svedte noget over sit nybegyndte liv som fysioterapeutstuderende. I dag tager han den flittigt i brug, når der skal terpes anatomi ved skrivebordet i vores lille hjem, og ellers er den altså også bare et hyppigt samtaleemne, når vi smider os på sengen og forundres over mennesket fra yderst til inderst."
- Anna

"Ud over at være et godt redskab for fagpersonen, er plakaten ret god for patienten til at give et godt indblik i, hvad det er for nogle strukturer, muskler, tilhæftninger mm., der arbejdes med."
- Anne-Marie, fysioterapeut

"Med mange anatomiplakater har man en fornemmelse af, at de har gjort det pænt, for at det skal være illustrativt, hvor det så til gengæld ikke er anatomisk korrekt. Når man ser sådan nogle, så stoler man aldrig helt på det, der står. Det er man ikke i tvivl om her."
- Mille, medicinstuderende
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.