Farmaceutisk reklame

eAnatomi leverer modeller og plakater, som kan anvendes specifikt til farmaceutisk reklame. Indenfor dette spor er fokus på;

Udvikling af produkter på grundlag af kunders bestilling & ønsker

 

Ved henvendelser kan vi både hjælpe, hvis det drejer sig om en nyopstået tanke, en konkret ide eller et ønske om at forbedre et eksisterende produkt på markedet. Vi udvikler både produkter i kliniske perspektiver (fx med fokus på blodpropper) og ikke-kliniske (fx med fokus på beskrivende anatomi). Vi arbejder med problemstillinger spændende fra det mest enkle til det meget komplicerede.

Nedenfor ses nogle af vores originale produkter, som omfatter:

- ANATOMISKE MODELLER

- TRYKTE MEDIER

Bayer

Plakat med fokus på slagtilfælde (blodprop i hjernen og hjerneblødning)

Denne plakat er først og fremmest udviklet til patientvejledning. Både design, illustrationer og tekster er originale. Plakaten er et pædagogisk hjælpemiddel, der kan anvendes til forståelse af, hvordan blodpropper i form af embolier kan forårsage læsioner i hjernen. Endvidere kan den anvendes til forståelse af, hvordan hjerneblødninger opstår.


Plakaten er eksklusiv udviklet til medicinalfirmaet Bayer.

Bayer

Plakat med fokus på blodprop i benet og lungerne

Denne plakat er udviklet til patientvejledning i forbindelse med blodfortyndende behandling. Både design, illustrationer og tekster er originale. Plakaten er et pædagogisk hjælpemiddel, der kan anvendes til forståelse af, hvordan blodpropper i benet dannes og kan resultere i en blodprop i en lunge.

Plakaten er eksklusiv udviklet til medicinalfirmaet Bayer.

chiesi

Plakat med fokus på astma, KOL og lungeemfysem

Denne plakat er udviklet til patientvejledning ved behandling med Modulite® teknologien. Både design, illustrationer og tekster er originale. Plakaten er et pædagogisk hjælpemiddel, der kan anvendes til forståelse af de sygdomsmæssige processer, som kendetegner astma, KOL og lungeemfysem. 

Medicinalfirmaet Chiesi har udviklet den omtalte teknologi, og vi har udviklet plakaten til dem.

Boehringer Ingelheim

Anatomisk model af hjernen og hjertet

Denne unikke anatomiske model er udviklet til patientvejledning vedr. sammenhængen mellem forkammerflimmer (atrieflimmer) og blodpropper specifikke steder i hjernen som fx et sprogcenter.  Både designet samt illustrationen og tekster på det iøjefaldende hvide kort bagerst er originale. Det hele præsenteres på en stander.

Modellen er eksklusiv udviklet og produceret til medicinalfirmaet Boehringer Ingelheim.

Roche

Anatomiske modeller af knoglevæv

Denne serie består af 3 anatomiske modeller, som i kraftig forstørrelse gengiver knoglevæv uden sygdomsmæssige processer, knoglevæv med knogleskørhed (osteoporose) samt knoglevæv med metastaser (en kræftsygdoms spredning som "dattersvulster" til andre organer).

Serien er udviklet til bl.a. patientvejledning i forbindelse med brystkræft, hvor knoglemetastaser behandles med lægemidler kaldet bisfosfonater. Designet er originalt og bl.a. baseret på 3D teknik og scanningsdata.

Serien er eksklusiv udviklet og produceret til medicinalselskabet Roche.

Endvidere anvendes serien internationalt.

Phadia (Thermo Fischer Scientific)

Anatomisk model med fokus på allergener

Denne særlige anatomiske model er udviklet til både at tjene som et unikt blikfang og informerer om allergener.  Modellen viser 2 store jordnødder (peanuts) i en stor skal samt informationskort med protein-strukturer af særlige allergener ("Ara h" allergenerne). Disse allergener er ansvarlige for de allergiske reaktioner, som nogle mennesker oplever, efter de har spist jordnødder.  Designet er originalt og bl.a. baseret på 3D teknik.

Den særlige model er eksklusiv udviklet og produceret til medicinalfirmaet Phadia (som i dag hedder Thermo Fisher Scientific Inc.).

arla foods

Anatomiske modeller af tværsnit fra 3 mænds lår 

Denne serie består af 3 anatomiske modeller af tværsnit fra 3 mænds lår. På modellerne ses først og fremmest muskel-, fedt- og knoglevæv fra en 24-årig, en 66-årig som er inaktiv samt en 66-årig som er aktiv. Fokusset er muskel- og fedtmassen. De præsenteres på standere.

Designet er originalt og bl.a. baseret på 3D teknik og scanningsdata. Serien er eksklusiv udviklet og produceret til Arla Foods.

Lad os tale om dine ønsker idag