Anatomiske plakater 2.0

Anatomic Aesthetics er et originalt anatomisk varemærke ejet af eAnatomi, som bygger på knap 20 års erfaring på markedet for anatomiske undervisningsmaterialer.

Anatomic Aesthetics

 

Vores mission

Vores mission er at designe og markedsføre nye og originale anatomiske produkter med exceptionelle standarder med hensyn til anvendelighed og æstetik. Vores mission er også at blive en af de højest anbefalede producenter af anatomiske ressourcer på verdensplan. Vores produkter er, hvad vi kalder Anatomical Design 2.0 - designet til den moderne æra.

 

 

Hvad vi gør

Anatomic Aesthetics skaber originale anatomiske illustrationer, der bruges på mange forskellige måder og produkter , som omfatter plakater, andre trykte materialer, designobjekter, elektroniske filer og mere. Alt vores arbejde har sine rødder i vores beundring og søgen efter at forstå og visualisere anatomi. Produkterne i vores sortiment udvikles enten på eget initiativ eller i samarbejde med partnere eller kunder for at dække et specifikt behov. Vi ansætter dygtige anatomiske illustratorer og samarbejder med produktionsvirksomheder og sundhedsprofessionelle med høj ekspertise. Mange af vores trykte produkter er oversat til lokal nomenklatur som f.eks. tysk og latin, dansk og latin og engelsk m.fl. Denne lokalisering øger værdien og anvendeligheden og udvider produkternes rækkevidde.

På basis af vores originale illustrationer skaber vi produkter, der letter en indlæringskurve, f.eks. når alle navnene på skeletmusklerne skal læres, og gør dette med æstetikken for øje. Alle produkter tjener dette formål, men mens nogle produktserier er kommet til live ud fra et fokus på læringskurven, såsom vores avancerede plakatserie, er andre baseret på æstetikken, såsom vores serie af anatomiske kunstplakater.
Vi arbejder konstant på at udvide vores udvalg af originale produkter, der er i tråd med vores mission.

Originalt + tilpasset

"Anatomic Aesthetics er dedikeret til at designe nye og æstetiske anatomiske produkter. Vi designer både færdiglavede produkter, som du kan købe i vores butik online og vi designer tilpassede produkter baseret på vores kunders ønsker. Kontakt os i dag for at tilføje Anatomisk design 2.0 til din indretning og Kommunikationsmateriale."

Christian Birksø
Grundlægger

Kontakt os