En verden af anatomi

eAnatomi er din leverandør af anatomiske modeller og plakater. Vi har et sortiment sammensat af vores egne originale produkter, udviklet i Danmark og produkter fra internationale producenter. Vi skaffer også det, som du måske ikke finder online.

Vi leverer præcis det du søger.

Om eAnatomi

 Faglighed giver tryghed

eAnatomi er en af Danmarks førende leverandører af anatomiske modeller og plakater til undervisningsformål i Norden. Vi har en høj faglig specialisering, der sikrer et professionelt og trygt forløb. Hos os får du den rigtige anatomiske løsning - tilpasset dit behov og din pengepung.

eAnatomi samarbejder med verdens førende producenter samt små og højt specialiserede leverandører og resultatet er et bredt, spændende og kontinuerligt optimeret sortiment af undervisningsmaterialer fra hele verden.

Kompetent rådgivning
Vores høje kompetenceniveau bevirker, at vi kan yde markedets bedste service. Vi tilbyder professionel 360 graders kunderådgivning på alle hverdage, uanset om det er en studerende på udkig efter en plakat eller et universitet, der ønsker at udstyre et komplet anatomilokale. Vi vejleder og anbefaler produkter på telefon, e-mail eller chat på hjemmesiden.

eAnatomi hæver barren for anatomiske kvalitetsprodukter
I kraft af vores eksklusive udviklingsafdeling, er vi kendt som en innovativ samarbejdspartner, der siden 2004 har produceret anatomiske produkter funderet på særlige specialistkompetencer. I udviklingsafdelingen arbejder vi i samarbejde med specialister, undervisere og farmaceutiske virksomheder og udvikler  kompromisløst produkter, der hæver barren for det anatomiske kvalitetsniveau. Læs mere om vores samarbejde med uvalgte kunder indenfor farmaceutisk industri her.