Vores arbejde

Fra idé til produkt

1) Udvikling af produkter på grundlag af kunders bestilling & ønsker

2) Udvikling af produkter på grundlag af eget initiativ & ideer

 

Ved henvendelser kan vi både hjælpe, hvis det drejer sig om en nyopstået tanke, en konkret ide eller et ønske om at forbedre et eksisterende produkt på markedet. Vi udvikler både produkter i kliniske perspektiver (fx med fokus på blodpropper) og ikke-kliniske (fx med fokus på beskrivende anatomi). Vi arbejder med problemstillinger spændende fra det mest enkle til det meget kompliceret.

 

Det er ikke muligt at præsentere en fast formel for fremgangsmåden, fordi processen altid er dynamisk og situationsbestemt. Der indgår oftest elementer som fx hjælp fra samarbejdspartnere (bl.a. illustratorer) samt fokus på risikoen for at andre kan kopiere produktet.

 

Prisen fastsættes, når de vigtigste faktorer som estimeret tidsforbrug og brug af samarbejdspartnere er på plads i forberedelsesfasen.

 

Pædagogik som fundament og styretøj

Kopi af haand 4.png

Videnskaberne har for længst beskrevet menneskets anatomi, og i dag bliver vi alle klogere og klogere på sygdomme, gener/symptomer og mulige behandlinger. Når alt dette beskrives og illustreres i det offentlige rum, gøres det på forskellige måder og fra forskellige vinkler. Noget mindre pædagogisk end andet.

 

Hos Anatomic Aesthetics brænder vi for det pædagogiske aspekt. Derfor er pædagogik fundamentet og ”styretøjet” i vores udviklingsafdeling. I denne præsentation vil vi ikke afsløre vores ”opskrifter og hemmelige ingredienser”, fordi især Asien er særdeles hurtige og effektive udi kopieringens kunst.

 

Når du henvender dig, åbner vi dørene med skyhøj entusiasme og byder dig indenfor i vores maskinrum, hvor pædagogikken får nøje følgeskab af faglig forfængelighed, grundighed samt fokus på æstetik i produktets design og udtryk.