Inspirerende undervisning

Underviser du i anatomi, deler du med al sandsynlighed vores begejstring og fascination for anatomiens verden og ønsker at dele den. Med anatomiske modeller og plakater får din undervisning en tangibel dimension der opfordrer til engagement og pirrer nysgerrigheden blandt eleverne.

Knoglekassen

Bevægeapparatet?

Særligt blandt medicin. og fysioterapistuderende, er knoglekassen helt uundværlig. eAnatomi har derfor skabt en knoglekasse, med unikke fordele, som gør studiet i bevægeapparatet, mere spændende og pædagogisk.

Læs mere

Plakater om bevægeapparatet

Fantastiske plakater

eAnatomi har brugt mange år og resurser på at udvikle de bedste anatomiske plakater over bl.a. bevægeapparatet. Plakaterne anvendes i dag blandt studerende og undervisningsinstitutioner i ind- og udland.

Læs mere

anatomiske modeller

Hele kroppen

eAnatomi har samlet det et bredt og spændende sortiment af anatomiske modeller og plakater, som dækker hele kroppen mm. Er der noget vi ikke har på hjemmesiden, har vi adgang til hele verdensmarkedet og kan skaffe det.

Læs mere

Opgradér din undervisning i dag

Uanset om du ønsker at opgradere din undervisning med et enkelt nyt skelet eller om hele undervisningslokalet skal udstyres med et nyt arsenal af modeller og plakater, der dækker hele kroppen, står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om mulighederne.

Kontakt os