Vores kunder

Christian Birksø direktør i Anatomic Aesthetics

VELKOMMEN TIL ANATOMIC AESTHETICS

"Anatomic Aesthetics er dedikeret til at designe nyt, præcist og ikke mindst smukke anatomiske produkter. Vi designer færdiglavede produkter, som du kan købe i vores butik online og designer tilpassede produkter baseret på vores kunders ønsker. Kontakt os i dag for at tilføje Anatomisk design 2.0 til din indretning og Kommunikationsmateriale."

Christian Birksø
Grundlægger

Kranspulsårer Copyright Anatomisk æstetik

 

SKAB NOGET NYT 

Anatomic Aesthetics giver dig adgang til vores eksisterende produktportefølje og til vores evne til at bringe noget helt nyt til live.

 

ANATOMIC AESTHETICS ARBEJDER FOR DIG OG MED DIG

 

Farmaceutisk industri Forbedring af kommunikation
med 1. klasses anatomisk design, kan gøre hele forskellen.
Efter at have arbejdet med virksomheder som Bayer Healthcare, Roche, Chiesi, Nycomed og flere, kender vi effekten.


Sundhedspersonale Vores produkter bruges i mange behandlerrum, klinikker, lægekontorer, hospitalsafdelinger og mere rundt om i verden. Ethvert rum ser bedre ud, informerer bedre og tjener i sidste ende sit formål bedre med vores produkter.


Uddannelsessystem Vores anatomiske illustrationer bruges i mange varianter på skoler og universiteter, der tilbyder medicinske, sundhedsfaglige og terapeutiske uddannelser. Ligesom vores avancerede anatomiplakater bliver brugt af 1000-vis af studerende, udsmykker den også utallige studiesale, herunder 'den våde studiesal' på Panum Instituttet i København.

 

Generel markedsføring / OEM Der er ingen grænser for de kreative måder, vores portefølje kan bruges på. Fra T-shirts, kuglepenne, kaffekrus til tapeter, 3D-printede kæmpe muskulfigurer mm. 

  

Uendelige muligheder Uanset behovet kan vi dække det med vores eksisterende portefølje eller gennem skabelsen af ​​noget helt nyt. Vi illustrerer, designer og producerer uden grænser, så du også kan.