Anatomical Chart Company - ændrer formatet

Anatomical Chart Company - ændrer formatet

I 1947 blev illustratoren Peter Bachin manden bag illustrationerne, til det som i dag er verdens mest solgte muskelplakat: 

 

klassisk muskelplakat fra anatomical chart company
Anatomical Chart Company har siden det forrige århundrede haft en anatomiske serie af plakater, som er udgivet i det amerikanske mål 20x26 tommer, som omregnet giver 50,8 x 66 cm.  Plakaterne har omfattet alle de gængse anatomiske systemer i kroppen og områder af klinisk relevans. Fra fordøjelsessystemet, muskelsystemet, karsystemet osv. til plakater over knæskader efter sport, dermatomer og rygskader. Hele serien har eAnatomi.dk forhandlet i knap to årtier og Anatomical Chart Company har i perioden tilbudt deres plakater i flere varianter som omfatter; 

Papir - velegnet til indramning
Let lamineret med ringhuller - til nem ophængning
3D relief - hvor printer er på plastik med dybdetryk, der fremhæver strukturer og dermed skaber en 3D effekt
Styrene plastik / hård plastik med ringhuller - en stærk variant trykt på 3 mm tyk  plastik med metalhuller til ophængning, nem at arbejde og hænger pæn på væggen
Gigant formater - muskelsystemet og skeletsystemet er tilgængeligt i dette format hvor bredden måler mere end 100 cm og højden omkrring 150 cm. 


I 2023 udgår papirvarianten
Anatomical Chart Company har i 2023 besluttet af udfase papirvarianten for fremover kun at levere den let laminerede version med ringhuller. 
Dette betyder at det ikke længere bliver muligt, at købe papirplakater til indramning, hvilket eAnatomi.dk som den eneste producent i Europa, har sørget for var muligt, med specialtilpassede rammer der eksklusivt blev produceret til formålet. 
Fremover bliver varianter forsimplet, til at omfatte den let laminerede variant med ringhuller, ligesom mange af de øvrige varianter, også vil udgå eller blive udskiftet med nye motiver, når titlerne udgives i nye versioner. 


Vil du have dine plakater i rammer?
Har du derfor interesse i at få dine plakater til at hænge flot, i rammer der passer til, så skal du handle hurtigt. Der er kun papirplakater og rammer så længe lager haves.
  
Alternativt kan du overveje at gå nye veje og vælge plakater fra vores nye serie Anatomic Aesthetics, som ikke bare er pæne, men også kan indrammes uden udløbsdato;
Anatomic Aesthetics plakater
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.