Digitale anatomiske illustrationer

Digitale anatomiske illustrationer

Digitale anatomiske illustrationer fra eAnatomi

Hos eAnatomi skaber vi originale anatomiske illustrationer, som vi tilbyder i både fysisk format, som f.eks. plakater samt i et digitalt format. Uanset format, følger vores arbejde samme æstetiske design og farvevalg.

Ved at tilbyde vores illustrationer i både print og digitalt, kan vores kunder skabe en rød tråd i deres visuelle identitet, som ikke bare er æstetisk, men også funktionel.

anatomisk illustration af en kvinde eAnatomi

 

eAnatomi har selv designet anatomiske illustrationer i over 10 år og har derfor et stort katalog, som vi benytter i vores arbejde. Vores illustrationer kan benyttes på mange måder og imens vi tilbyder dem i form af vores originale anatomiske plakater, tilbyder vi også vores kunder, at benytte illustrationerne digitalt.

Anatomisk illustration af kvindens ansigtsmuskler eAnatomi


Enhver præsentation som omhandler anatomi og derved oftest behandling, kræver nøjagtig og pædagogiske virkemidler. Læg dertil, at æstetik er særlig værdifuld dimension af alt som præsenteres visuelt. Af samme årsag er vigtigt at f.eks. en massør eller fysioterapeut, der har en hjemmeside og måske også skriver faglige artikler, præsenterer sit arbejde professionelt og med førnævnte værdier og dimensioner taget i betragtning. Derfor tilbyder eAnatomi vores originale og unikke illustrationer som digitale filer, du kan købe adgang til og benytte i dit arbejde.

Ved at benytte vores originale anatomiske illustrationer, sikrer du dig en lovlig adgang til materialet og skal derfor ikke risikere at downloade filer fra internettet, som kan være underlagt ophavsret, ligesom du heller ikke behøver at stille dig tilfreds med usammenhængende illustrationer, stilarter og dermed risikoen for at fremstå uprofessionel.

Køber du anatomiske illustrationer fra eAnatomi, får du en lovlig adgang til materialet, som gør at du kan skabe en hjemmeside, artikel eller undervisningsmateriale, hvor designet, udtrykket og indholdet udtrykker det du ønsker.

eAnatomi kan designe og tilpasse eksisterende designs, til at passe til din stil. Du kan også købe adgang til udvalgte illustrationer her på siden.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.